WOODMART COLLECTIONS

FEATURED CATEGORIES

WoodMart is a powerful eCommerce theme for WordPress.

غذا های سنتی (3)

غذا های فرنگی (3)

WOODEN ACCESSORIES

FEATURED PRODUCTS

Visit our shop to see amazing creations from our designers.

بیف استراگانف

روش اول: طرز تهیه بیف استراگانف برای 4 نفر گوشت گوساله: 300 گرم شیر: نصف لیوان قارچ: 100 گرم سیب

پاستا آلفردو

مواد لازم پاستا آلفردو برای 4 نفر پاستا (پنه)، يک بسته سينه مرغ، ۲ عدد متوسط کره، نصف فنجان (۱۰۰

تی بن استیک

سلام، من چت‌جی‌پی‌تی هستم و در خدمت شما هستم. در ادامه، دستور تهیه استیک تی بن (T-Bone) را برای شما

خورشت قرمه سبزی

طرز تهیه قورمه سبزی قورمه سبزی یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ما ایرانیان است و جزو با اصالت‌ترین غذاهای ایران شناخته

کوفته تبریزی

149,000 تومان
برای تهیه کوفته تبریزی به اندازه ۶ نفر، مواد زیر را باید تهیه کنید:
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱ پیمانه لپه
  • ۱ پیمانه برنج
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری پیازداغ
  • ۱ قاشق غذاخوری زعفران
  • ۱ کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۵ قاشق غذاخوری سبزی معطر یا سبزی کوفته (مرزه، گشنیز، ترخون و جعفری)
  • در صورت تمایل: آلو، گردو و زرشک
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به‌اندازه لازم
برای آماده‌سازی مواد اولیه به‌طور تخمینی ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. برای پخت کوفته تبریزی اصل نیز باید حدود ۴۵ دقیقه وقت بگذارید. مرحله اول: آماده‌سازی لپه‌ها برای تهیه کوفته تبریزی، از ۶ ساعت قبل باید لپه‌ها را در آب خیس و آب آن‌ها را چند وقت یک‌بار عوض کنید. سپس لپه‌ها را در قابلمه‌ای پر از آب بریزید و بپزید. مرحله دوم: ساخت بدنه اصلی کوفته با آماده‌سازی گوشت و برنج برای ساخت بدنه اصلی کوفته، ابتدا باید برنج را خوب بشویید و در ظرفی، در کنار آن، آب و نمک را بجوشانید و برنج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. در نظر داشته باشید که برنج شما نباید کامل بپزد و له شود؛ بلکه وقتی برنج نیم‌پز شد باید آن را از روی حرارت بردارید و آب‌کش کنید. در کاسه‌ای برنج نیم‌پزشده، لپه‌های پخته‌شده و گوشت را با هم ترکیب و با گوشت‌کوب برقی، ترکیب را له کنید. مرحله سوم: اضافه کردن سبزی برای بخشیدن عطر به غذا برای اضافه کردن عطری بی‌مثال به کوفته، سبزی را داخل ترکیب گوشت، برنج و لپه بریزید. در ادامه، یک پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس همراه با تخم‌مرغ، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخودچی، پیاز را به مواد کوفته اضافه کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه، تمام مواد را با هم ورز دهید تا مواد انسجام گیرد. مرحله چهارم: تهیه سس کوفته روش درست‌کردن سس کوفته بسیار آسان است. فقط کافی‌ست یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. در مرحله بعد، رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه کنید و کاملا تفت دهید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه داخل ترکیب پیاز و رب بریزید و ۱ تا ۱.۵ پیمانه آب را داخل مواد بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از جوشیدن سس کوفته، حرارت را کم کنید. مرحله پنجم: پخت کوفته تبریزی در سس غلیظ مواد کوفتها را به اندازه دلخواه گرد شکل داده و در سس کوفته قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و تا ۳۰ دقیقه بپزید. در این فرآیند، چندین بار قابلمه را لرزانید تا کوفته ها در سس ترکیب شوند و سس غلیظ شود. در انتها، کوفته تبریزی را با پلو، نان تازه و یا سالاد سرو کنید.
PRODUCT LANDING PAGE

Vitra Chair -
Classic Design.

DESIGNER:

Charles, Ray Eames

MATERIALS:

Wood, Leather, Metal

CLIENT:

Woodmart, Basel

$1999.00

PRODUCT LANDING PAGE

Woodspot -
Lamp by Seletti.

DESIGNER:

Ghislain Magrite

MATERIALS:

Wood, Leather, Metal

CLIENT:

Woodmart, Basel

$240.00

ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION

ABOUT OUR WOODMART STORE

Nec  adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.

JOIN OUR NEWSLETTER NOW

Will be used in accordance with our Privacy Policy
FURNITURE GUIDES

OUR LATEST NEWS

Latest trends and inspiration in interior design.
PREBUILT LAYOUTS

WOODMART DEMOS

High-quality demos and layouts.